RAIS NEXO – markedets bedste … nu også firkantet og custom bygget

Når kun det bedste er godt nok og kubisme står på ønskesedlen.

Denne nyhed af en fritstående ovn er skabt til det ultramoderne boligbyggeri. Her er stilen moderniseret kubisme rene linjer og store flader og vinduespartier.
– Nexo er en superenkel brændeovn, der udstråler ro. Men så snart der er tændt op, vil flammebilledet gøre sig bemærket i hele rummet – de meget store ruder giver en fornemmelse af åbent ildsted,
Ovnen fås med glas til tre sider – men også blot til to eller en. Derfor kan den også indpasses i et hjørne.
Som med andre ovne fra denne producent kan kunden selv Customize Nexo. Der er mulighed for at vælge blandt seks farver, højde, håndtag og en lang række detaljer hvor særligt CleverAir systemet er interessant. Der er ikke længer brug for, at ovnen har ´en fast “fyrmester”. Nu kan alle både tænde op og holde gang i bålet uden at tænke på hvordan, det sker alt sammen automatisk og med perfekt resultat, hver gang.
    
Ovne fra RAIS er produceret i Nordjylland og er kendt for den høje kvalitet – det gælder også forbrænding og miljødata. Restpartikler fra forbrændingen udtrykkes i gram pr. kg brændsel – her er tallet i den helt lave ende på 2,4 og derfor en meget miljøvenlig brændeovn. Derudover er fyring med træ både billig og miljømæssigt den bedste varmekilde vi har, uanset om du blot hyggefyrer eller varmer boligen op. Brændevarme er Co2 neutral.
Nexo fås med AirSystem, – det vil sige med separat lufttilførsel udefra. Så påvirker ovnen ikke indeklimaet i boligen. AirSystemet kan skjules helt inde i ovnen, så du hver kan se eller lugte noget, når der fyres. Alt fungere problemfrit.